Свински джоланчета с кисело зеле

Posted on


В кухнята на моето семейство

От 5 дни насам само точа, готвя, меся, пека и пак отначало. Голямо удоволствие! Между тези работи, играя с детето и почивам. Малко се разболях, което отне част от силите ми за действие, но пък ми остави време за преглеждане в леглото на няколко готварски книги, които си чакаха редът отдавна. Сега събирам сили за следващото голямо печене и готвене около нова година. Тогава по традиция се правят тежки ястия със свинско, пие се много червено вино, греяно или не и си угаждаме с някой труден за приготвяне, но вкусен сладкиш, който върви с почти задължителния яйчен ликьор.

View original post 455 more words

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s