Маринована скумрия с лайм и мащерка

Posted on Updated on


страхотна рецепта.Благодаря

Кулинарни мисли и разни други неща

От утре ни спират водата и искам да ви кажа, че за по голяма трагедия на съм чувала. Не знам как ще устискаме 2 дена. Цели два дена!!!!!  За това мятам рецепта за една абсолютно бърза риба. Освен това напомня за лято.

Мисля, че разбирате, че това е един от онези постове, в които имам 100 неща за казване, но не мога да напиша нищо. Та всичко е толкова объркано! За това направо към рецептата:

Маринована скумрия с лайм и мащерка, рецептата е адаптирана от „Готварските техники и умения“:

  • 4 скумрии
  • кората и сока на 1 лайм
  • 4 с. л. суха мащерка
  • 2 с. л. студено пресован зехтин
  • сол и черен пипер

.

Приготвяне:

  1. Почистете рибите и с остър нож направете няколко прореза.
  2. Смесете продуктите за маринатата и с нея намажете рибите.  Оставете ги за 30 мин в хладилника
  3. Изпечете ги на скарата от двете страни като от време на време ги заливате с маринатата.

Рибата…

View original post 24 more words

Advertisements

2 thoughts on “Маринована скумрия с лайм и мащерка

    Афродита said:
    август 15, 2016 в 3:53 pm

    Страхотна рецепта, Ще се пробва много скоро.

    Сико said:
    март 14, 2017 в 3:33 pm

    Любимо! Мога да го ям всеки ден!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s