IRSA Германия е сред първите немски фабрики, които развиват и произвеждат лакови покрития на водна основа за дърво и в частност за паркет , които през дългите години на употреба от опитни майстори се утвърждават на пазара чрез постоянно високо качество и професионални характеристики,както и регулярно запознаване на фирми дистрибутори и екипи от майстори за нововъведенията в продуквовата гама на лаковете за паркет Паркети Миланов -ЕООД представя на Вашето внимание избрани продукти за една не само дълготрайна и устойчива защита за вашият паркет, но и красиво лакирана или омаслена повърхност, в състояние да задоволят всяко предпочитание за оптично оформление на дървени подови покрития. Дървеният под/независимо дали е паркет,дюшеме,дали е от европейска или африканска дървесина, лакиран с продуктите IRSA създава уют и топлина във всеки дом. Убедете се сами в професионалните продукти с немско качество!

IRSA PLATINUM Първата система от подови лакове за паркети на водна основа, които са готови за пълно натоварване след 3 дни Системата водни лакове IRSA платиниум нов и модерен продукт в областта на защитата на подови дървени настилки, паркет, талашит, стълби, бамбук.

Предимствата:

Пълно натоварване на лаковия слой е възможно след 3 до максимум 5 дни

Много кратки срокове на изсъхване на отделните ръце лак

Много добра издръжливост на покритието

Много стабилен срещу изхабяване и одраскване

Не оставя следи от гумени подметки

Запечатващият слой лак е устойчив на вода и отразява естествено светлината

Възможна е многостранна употреба с различна оптика

Безвреден за околната среда лак със съдържание на разтворители 5.8%

По DIN 18032 част 2 е подходящ за спортни зали и халета-подръжка с IRSA Аква Стар Р9

IRSA ПОЛИУРЕТАНОВИ ЛАКОВЕ

Традиционното лакиране! Устойчивата повърхност за дърво, паркет и стълби

С лаковото покритие се нанася защитен филм. Този покриващ слой защитава пода или стълбите от замърсяване, влажност и преждевременно изхабяване. За домашните помещения, но и за силно натоварени повърхности ние предлагаме безвредни за екологичната среда водни лакове, които съдържат по-малко от 5% разтворители и могат да заместят тук описаните традиционни лакове с голямо съдържание на разтворители полиуретанови лакове.

Според степента на изхабяване, начин на редене и вид дърво често се използват традиционни, тоест полиуретанови лакове. Тези лакове IRSA са особено подходящи за меки, твърди и екзотични дърва. Машинно лакиран готов паркет може да бъде лакиран или възстановен. Посъветвайте се при търговското представителство. Разбира се, готовият паркет може и да не е предварително лакиран. По този начин имате възможност да оформите повърхността според индивидуалните си желания.

<Назад

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: